Extern

La scurt timp după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, Trump surprinde. E imun.

Președintele Americii, Donald Trump a transmis duminică, 11 octombrie 2020, că e imun la coronavirus.

Advertisment
Advertisement

Președintele Americii, Donald Trump a transmis duminică, 11 octombrie 2020, că e imun la coronavirus.

Donald Trump e imun

Potrivit informațiilor oferite de RomaniaTV, medicul lui Donald Trump, Potra a transmis că președintele Americii e imunizat faţă de coronavirus și nu mai există riscul să transmită virusul. „Se pare că sunt imun, pentru că, nu știu, poate pentru mult timp, poate pentru scurt timp, poate pentru viață. Nimeni nu știe cu adevărat, dar sunt imun”, a spus Trump într-un interviu telefonic la Fox News.

Advertisment

„Aveți un președinte imun (…). Astăzi aveți un președinte care nu are nevoie să se ascundă în subsolul său ca adversarul său”, a mai adăugat liderul SUA, referindu-se la contracandidatul său democrat, Joe Biden.

Advertisment

De asemenea, Donald Trump a dat de înțeles că adversarul său pentru mandatul de preşedinte ar putea fi bolnav. „Dacă te uiți la Joe, ieri (sâmbătă) tușea îngrozitor, atunci își lua masca, apoi tușea ..”, a declarat președintele Americii.

Consideră că infectarea a fost o binecuvântare de la Dumnezeu

Dar Trump i-a redus la liniște pe americani atunci când a spus că boala a fost doar o binecuvântare de la Dumnezeu. Bună! Poate m-ați recunoscut. Sunt președintele vostru preferat.

Mi-au dat Regeneron și a fost incredibil. M-am simțit bine numaidecât. M-am simțit la fel de bine încă de acum trei zile, cum mă simt și acum. Avem Regeneron și mai avem un medicament similar de la Eli Lilly (companie farmaceutică americană, n. r.), și încercăm să le autorizăm prin procedură de urgență.

Vreau ca toată lumea să primească același tratament ca președintele vostru. Mă simt perfect.

Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că l-am luat (virusu, n. r.). Tot răul a fost spre bine. M-am infectat. Auzisem despre acest medicament și am spus că vreau să-l iau și eu. A fost la sugestia mea.

Cred că dacă nu mă infectam, încă ne uitam la o mulțime de medicamente. Dar a avut un efect fantastic. Vreau să-l aveți și voi ce am luat eu. Îl voi face gratuit. Nu va trebui să-l plătiți.

Nu a fost vina voastră ce s-a întâmplat. Este vina Chinei. Iar China va plăti un preț foarte mare pentru ce a făcut țării noastre.”, a transmis Trump.

 

 

 

Advertisment
Advertisment