Extern

Donald Trump s-a vindecat de coronavirus. Ce tratament a primit

Cu câteva zile în urmă, cel mai puternic om din lume a anunțat că are coronavirus. Ce tratament a primit Donald Trump.

A fost infectat cu coronavirus împreună cu Prima Doamnă a Americii. Ce tratament a primit Trump.

Donald Trump s-a vindecat de coronavirus. Ce tratament a primit

A anunțat că are coronavirus și a fost transportat de urgență la Centrul Medical Militar Walter Reed. Ce tratament a primit Donald Trump? Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, a fost tratat cu Dexametazonă, Remdesivir și un cocktail de anticorpi de la Regeneron. De asemenea, Trump a mai primit Zinc, Vitamina D, Pepcid, Melatonică şi Aspirină. În aceste condiții, președintele Americii le-a transmis tuturor că nu a avut parte de un regim special din partea doctorilor, așa cum s-a crezut până acum. Pe de altă parte, a existat o mulțime de medici care au stat lângă Trump non-stop.

Nu mai are febră și poate respira

Ca atare, în acest moment se simte bine, nu are nevoie de oxigen și nu mai are febră. Mai mult a ieșit la o scurtă plimbare, la doar câteva zile de la internare. În plus, Donald Trump le-a mulțumit tuturor pe rețelele de socializare că au avut grijă de el. “Am venit aici, nu mă simţeam aşa de bine, acum mă simt mai bine. Lucrăm din greu pentru a mă recupera. Mă voi întoarce, cred că mă voi întoarce curând, şi sunt nerăbdător să termin campania aşa cum am început-o”.”, a spus Trump din spatele biroului în costum la spitalul “Walter Reed” din Bethesda, Maryland.

Ce mesaj a transmis Melania Trump după ce a fost găsită pozitiv

La rândul său, Melania Trump a postat un mesaj, la scurt timp după ce a fost depistată pozitiv. Familia mea este recunoscătoare pentru toate urările şi susţinerea! Mă simt bine şi voi continua să mă odihnesc acasă. Le mulţumesc personalului medical şi îngrijitorilor de peste tot, şi voi continua să mă rog pentru cei care sunt bolnavi ori au un membru al familiei afectat de virus″, a menționat Melania Trump.

Tags
Close