ActualitateshowbizStiri

FOTO / Super Neatza sărbătoreşte Ziua Internaţională a Fericirii cu un concurs inedit: ȋngheţată cât să umple un frigider ȋntreg

Advertisment
Advertisement
efume.ro

De Ziua Internaţională a Fericirii, echipa veselă de la Super Neatza a pregătit o super ediţie, cu super zâmbete şi super invitaţi.

Răzvan şi Dani îşi vor surprinde telespectatorii cu o super provocare: îngheţată cât să umple un frigider intreg. Un telespectator va deveni “Fericitul zilei” şi se va putea bucura de acest premiu, pe care va putea să-l împartă cu familia, prietenii şi vecinii! Toate detaliile concursului se regăsesc pe pagina oficială de Facebook a emisiunii.
„Ne-am gândit să grăbim un pic vara, de care ne este atât de dor și, de Ziua Internaţională a Fericirii, vă invităm să fiţi fericiţi la Neatza. Oferim ȋngheţată cât să zâmbească un frigider ȋntreg celui care ne va răspunde cât mai interesant la ȋntrebarea “Cu cine din echipa SuperNeatza ţi-ai dori să pleci ȋntr-o vacanţă si de ce?”, au dezvăluit gazdele matinalului de la Antena 1.

Advertisment

Tot mâine, platoul Super Neatza se va transforma într-o seră cu plante de primăvară, iar medicul nutriționist Ruxandra Pleșa le va indica telespectatorilor care sunt alimentele care induc starea de fericire. Elena Gheorghe le va trece pragul matinalilor cu un super recital live, la Antena 1, ȋncepând cu ora 08.00

Advertisment

Advertisment
Advertisment