ActualitateshowbizStiri

FOTO / Alina și Cristin Tomi, parteneri pe scena de teatru și în viață, vin la iUmor cu un moment savuros

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se văd duminică, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, în cel mai nou episod iUmor – Alege comedia sezonul 16.

În cea de-a zecea ediție iUmor-Alege comedia sezonul 16, Alina și Cristin Tomi, doi actori români de teatru și film, parteneri atât de scenă, cât și în viața de zi cu zi, vin să prezinte un număr savuros în fața juraților: ,,Vrem să vedem cum reacționează în fața unui număr care ne aparține, cu un text scris de noi și prezentat, pentru prima dată, aici, la iUmor!”.

Advertisment

,,Mi-a plăcut foarte mult momentul acesta, m-a teleportat într-o piesă clasică de teatru și mi-a trezit un sentiment de nostalgie”, a declarat Delia, iar Bordea a mărturisit: ,,A fost o scenetă foarte faină, mi-a plăcut mult interpretarea și surprinzător finalul.

Advertisment

La rândul lui, Cosmin Natanticu a fost pus într-o situație surprinzătoare: ,,Pentru mine, este foarte greu să jurizez un astfel de moment, e peste puterile mele, e ca și cum aș juriza un Ferrari, atunci când vine vorba despre Alina și Cristin. Mi-ar fi plăcut să participe la emisiune în calitate de invitați speciali, pentru că cei doi ne demonstrează că se poate face și umor curat, frumos!”.

Întregul moment poate fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Și în cel de-al 16-lea sezon iUmor, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.

Advertisment
Advertisment