ActualitateshowbizStiri

FOTO / Radu Bucălae și soția lui, Alexandra, vin în platoul ”Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”. ”Eu nu mai pot cu această tensiune!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, quiz show-ul savuros care le oferă adulţilor ocazia să-şi testeze cunoştinţele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a, dar şi să câştige sume considerabile, îi aduce, în ediția de mâine, 15 martie, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pe Radu Bucălae și pe soția lui, Alexandra.

Vineri, 15 martie, comediantul Radu Bucălae și soția lui sunt, din nou, la școală, de data aceasta alături de Andrei Aradits, gazda show-ului de divertisment din cadrul căruia nu lipsesc concurenţi cu poveşti deosebite, copii isteţi şi carismatici, dar și întrebări menite să stârnească interes şi curiozitate.
,,Încă de când a apărut emisiunea mă visam în postura asta, însă, pentru că știam că singur nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a V-a, am luat-o și pe soția mea, cu speranța că două creiere de adulți vor face față. Este o experiență prin care ar trebui să treacă orice adult, ca să ne amintim că școala te face <<neprost>>, a mărturisit, amuzat, comediantul.

Advertisment

Dacă va reuși cuplul să treacă clasa, telespectatorii vor afla urmărind ediția de mâine, 15 martie, de la ora 18.00. De la profesori, învăţători, taximetrişti, bucătari sau doctori, cu toţii vor trebui să-şi răspundă la întrebarea Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, în cadrul quiz show-ului difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

Advertisment

Advertisment
Advertisment