ActualitateshowbizStiri

FOTO / Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, doi titani ai divertismentului românesc, puși în scena Te cunosc de undeva! de Connect-R şi SHIFT

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, îi aduce pe scena show-ului Te cunosc de undeva! pe Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, doi titani ai divertismentului românesc, interpretați de Connect-R şi SHIFT.

,,Ce mai contează, Relule, o rochie în plus?”, a fost reacția lui SHIFT, în momentul în care a aflat că o va impersona pe nimeni alta decât pe Ileana Sărăroiu, celebra solistă de muzică populară românească, în vreme ce Connect-R a recunoscut că muzica lăutărească nu este pentru oricine: ,,Voi credeați că lăutăria este ușoară? E grea, vă zic eu! Nu prea merge să faci pe actorul care cântă, pentru că omul ăsta, Ștefan Bănică, chiar cânta!”.
,,Dincolo de toate tehnicalitățile și de detalii, interpretarea voastră a fost într-un fel! Doamne, cum a sunat! Cum a sunat! Ați fost geniali în interpretare, amândoi!”, le-a transmis Mihai Petre celor doi artiști. Andreea Bălan, la rândul ei, a apreciat din plin momentul pus în scenă: ,,Ați fost absolut minunați! Ați avut carismă, a existat comunicare între voi, mi-a plăcut și atenția pe care ați acordat-o detaliilor!”.
Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, la Antena 1.
8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, care ce poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Advertisment

Advertisment
Advertisment
Advertisment