ActualitateshowbizStiri

FOTO / Juriul iUmor, impresionat de un super show de stand-up comedy al unui scoțian. Cheloo: ,,Eu sunt fanul lui!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce, și în cel de-al patrulea episod al noului sezon, în fața juraților și a telespectatorilor, numere și momente artistice spectaculoase, din partea celor mai talentați concurenți, duminică, de la 20.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Teddy Hall, un artist originar din Scoția, s-a prezentat pe scena iUmor cu un moment senzațional de stand-up comedy, stârnind admirația tuturor celor din sală, iar numărul său a primit numeroase laude din partea juriului.

Advertisment

„Eu sunt fanul lui! A fost prea bun numărul; un fel de Cheloo, dar pe partea cealaltă a scenei!”, a declarat însuși Cheloo, în timp ce Cosmin Natanticu a recunoscut: ,,Nici nu am prea multe de spus despre acest moment, ne-am bucurat de spectacol, de tine și sperăm să te revedem pe scena iUmor!”.

Advertisment

La rândul ei, Delia i-a mărturisit concurentului: ,,Ești foarte talentat, se vede că locul tău este pe scenă , ești făcut pentru asta și ne-a plăcut mult!”.

Întregul moment, despre care Cătălin Bordea a dezvăluit: ,,A fost un moment extraordinar, un număr demn de un scoțian!”, va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

Advertisment
Advertisment