ActualitateshowbizStiri

FOTO / Sasha Ciobanu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor    

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cel de-al patrulea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Daniel Oldaker, Sasha Ciobanu, Tudor Om, Teddy Hall, Claudia Amuzică și Mistah White. Sasha Ciobanu a obţinut cele mai multe voturi şi s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.
Sasha Ciobanu s-a prezentat pe scena iUmor dornic să câștige această competiție, cu un număr de stand-up care l-a trimis direct în finala iUmor: „Bravo. Bravo. Bravo. Un număr foarte vizual, lunguț, dar simpăticuț”, a declarat Delia și, în urma voturilor din cadrul aplicaţiei Antena 1, telespectatorii au decis că Sasha merită un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.
„Eu te apreciez, știu ce poți să faci”, i-a transmis Cosmin Natanticu concurentului, în vreme ce Bordea l-a sfătuit: „Fă textele mai scurte și mai concentrate!”.
Cea mai nouă ediţie iUmor a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului urban, înregistrând un rating mediu de 4.9 puncte de rating şi 12.7% cota de piaţă.

Advertisment

În sezonul 16 iUmor – Alege comedia se va vota Președintele comediei, astfel că, în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, fiecare vot contează.

Advertisment

Advertisment
Advertisment