ActualitateshowbizStiri

FOTO / Ela Voineag revine pe scena iUmor, în calitate de invitat special

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Duminica aceasta, episodul iUmor cu numărul zece o va avea ca invitat special pe scena umorului pe Ela Voineag, finalista sezonului 14, unde va face senzație cu un număr fabulos de stand-up, care i-a încântat atât pe jurați, cât și pe cei din public. Întregul moment se vede duminică seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ela Voineag, actriță, MC, realizator tv, comediant și dramaturg, i-a amuzat pe toți cei din sală încă din primele minute după ce a urcat pe scenă, oferind, pe durata întregului moment, un număr delicios de stand-up comedy, care l-a determinat pe Cheloo să declare: ,,Ela Voineag are un standard: întotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregătite, pe care eu le-am apreciat, am râs și m-am distrat!”. ,,Este una dintre femeile care scriu bine în țara asta!”, a completat Cătălin Bordea, vizibil încântat de reprezentația actriței.

Advertisment

Momentul integral va putea fi urmărit duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY. Cel de-al 16-lea sezon iUmor continuă în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.

Advertisment

Advertisment
Advertisment