ActualitateshowbizStiri

FOTO / Proba de rezistență din finala Power Couple România decide câștigătorii marelui trofeu

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Primul sezon Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, își va desemna câștigătorii în această seară, la Antena 1.

După șase săptămâni în care cuplurile de vedete au trecut prin probe de foc, doar trei perechi se vor lupta în finală pentru premiul cel mare și primul trofeu Power Couple România.

Advertisment

În ediția de ieri a reality show-ului, încă un cuplu a părăsit competiția: Mădălina și Emi Popescu s-au situat pe ultimul loc la proba ”Mă înec în dragostea ta” și astfel au ieșit din concurs. Au mai rămas patru cupluri în Semifinală: Eliza și Cosmin Natanticu, Oana Matache și Radu Siffredi, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Ana și Tudor Ionescu. Iar ieri, telespectatorii au urmărit trei dintre perechi evoluând în cea mai lungă probă din concurs – epuizanta Semifinală de pe insula malteză Comino. Cuplurile au avut de asamblat o plută în formă de inimă, vâslind împotriva curenților foarte puternici din Laguna Albastră pentru a lua de sub apă piesele puzzle-ului care i-a așteptat la final. După ce au strâns toate piesele, proba a continuat pe uscat. Concurenții au traversat insula Comino dintr-un capăt în altul, întâlnind pe drum perechile eliminate din competiție, care i-au așteptat cu câte o întrebare din istoricul concursului. La final, concurenții au avut de rezolvat puzzle-ul în formă de inimă pentru care au strâns piesele la începutul cursei.

Advertisment

În seara aceasta, telespectatorii vor descoperi cum s-au descurcat pe acest traseu Tudor și Ana, urmărind apoi bilanțul lui Dani Oțil. După clasamentul Semifinalei, încă un cuplu va părăsi competiția. Doar trei dintre cele patru perechi ajung în finala de diseară, care aduce o probă de rezistență încărcată de dramatism: concurenții vor trece prin valuri de căldură, ploi torențiale, vânturi reci și ninsori, ducând împreună greutățile, întocmai cum se întâmplă pe drumul vieții unui cuplu. Cum vor reacționa, însă, când poverile vor deveni insuportabile și presiunea psihică își va spune cuvântul? Ultimul cuplu care rămâne în picioare va câștiga Marele Trofeu și primul titlu de Power Couple România, care le deschide ușa seifului în care au depozitat toți banii adunați în competiție

 

 

Advertisment
Advertisment