ActualitateStiri

Doi cetățeni sirieni, reținuți în Capitală. Unul practica stomatologia fără drept, celălalt îl angajase

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Doi cetățeni sirieni au fost reținuți de poliție în Captală. Unul practica stomatologia fără drept, iar celălalt îl angajase.

Doi cetăţeni sirieni au fost depistaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore pentru înşelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi fals în înscrisuri, sub semnătură privată, transmite Agerpres.

Advertisment

“În fapt, unul dintre aceştia a exercitat, în luna noiembrie 2022, profesia de medic stomatolog, fără a avea drept de liberă practică pe teritoriul României, faţă de mai multe persoane, la un cabinet medical stomatologic, din Sectorul 5, fiind ajutat de către un alt cetăţean sirian, care este medic stomatolog, cu drept de liberă practică în România”, informează un comunicat al DGPMB, potrivit Agerpres.

Advertisment

Cu sprijinul Inspectoratului General pentru Imigrări s-a reuşit depistarea celor doi bărbaţi, ambii în vârstă de 26 de ani, care au fost conduşi la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar după efectuarea activităţilor procedural-penale s-a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore.

Advertisment
Advertisment