Actualitate

Incredibil. Ce declarații incredibile a făcut Oana Zăvoranu. Cum a furat-o medicul…

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri ieșite din comun despre scandalul pe care îl are cu medicul Bogdan Ioan Furtună.

Îl acuză pe medicul medicde furt și înșelăciune. Ce a spus Oana Zăvoranu despre acesta este cu adevărat din comun.

Incredibil. Ce declarații incredibile a făcut Oana Zăvoranu. Cum a furat-o medicul…

Spune că a fost înșelată cu sute de mii de euro și a spus tuturor cum a ajuns să lucreze cu medicul Bogdan Ioan Furtună. Acesta este fostul medical al Spitalului Clinica Colentina. Toată povestea a început în 2017, când Oana și partenerul ei, Abu-Amoud Ashraf, au pus pe picioare centrul medical One Life SRL. Clinica a rămas în grija lui Bogdan Ioan Furtună care a spus că poate să aducă cele mai performante aparate. Numai că acesta nu a făcut nimic din ce a promis.

A profitat de faptul că noi nu suntem în bussines-ul ăsta cunoscători

„El era administrator, lucra aici și în paralel fura și ducea la clinică. Știi cum, Ștefania? A profitat de faptul că noi nu suntem în bussines-ul ăsta cunoscători. Dacă nu ar fi venit acest Furtună cu ideea, poate nu ne-am fi gândit niciodată să facem o clinică medicală.

Și atunci, noi nefiind, este ca și când pui, nu știu, un avocat să facă un film, nu știe. Dar dacă avocatul se întâlnește cu un regizor de film care îi inspiră încredere, care îi spune facem, omul zice, da, domne, am încredere în tine, te pricepi, este domeniul tău.

Așa s-a întâmplat cu noi. Noi ne-am pus toată încrederea și am spus, domne, el având deja o oarecum clinică, am zis, domne știe ce trebuie, ce alea, are cunoștințele necesare. Pentru că este o lume, lumea asta medicală, cum e lumea show bizz-ului, cum e lumea voastră a jurnaliștilor, știe o lume, lumea avocaților.

Am zis, domne, este în lumea asta a doctorilor, știe cu ce se mănâncă, are relații și așa mai departe. Numai că noi sforăiam având încredere în el, îi dădusem, i-am dat pe mână bani. I-am dat pe mână practic afacerea noastră, iar el nu a ținut cont nicio secundă de buna noastră credință. Și în loc să tragă la aceeași căruță cu noi cum a fost discuția de la bun început, el pe parcurs (…) Totul a fost premeditat în mintea lui încă de la bun început”, a declarat Oana pentru Taifasuri.ro

“Mi-a recunoscut că m-a furat, mi-a dat un răspuns halucinant”

„A gândit că va lua clinica asta, că mi-o va băga în faliment. Pentru că, la un moment dat, nimic nu se mai pupa cu nimic. Pentru că omul ce a zis, de ce să nu am două clinici aici în zona asta și să am doar una. La un moment dat, când după ceva timp l-am dus în punctul în care mi-a recunoscut că m-a furat, mi-a dat un răspuns halucinant.

A spus „nașa”, că între timp voia să-l și nășim și eram nașa, nașul, fina, finul. Mi-a spus „nașa” îmi pare foarte rău pentru ceea ce am făcut, dar eu am auzit de la televizor că tu ai moștenit 60 de milioane de euro. Și m-am gândit că un milion în plus sau în minus…”, a mai spus Oana supărată.