Stil de viață

Nu puneți niciodată pălăria pe pat dacă vreți să atrageți binele în casă

V-ați mutat în casă nouă? Atunci trebuie să apleci urechea și la vorbele bătrânilor. Nu puneți niciodată pălăria pe pat dacă vreți să atrageți binele în casă.

Oricât am vrea să nu credem în ele, superstițiile au și ele rostul lor. Nu puneți niciodată pălăria pe pat dacă vreți să atrageți binele în casă.

Nu puneți niciodată pălăria pe pat dacă vreți să atrageți binele în casă

Din cele mai vechi timpuri se spune că cel care se mută într-o casă nouă nu are voie să ia cu el mătura veche, ci să cumpere una nouă. Altfel, va avea parte doar de ghinioane în viață. Mai mult decât atât, niciodată să nu împrumutați mătura cuiva și nici să sprijiniți mătura de pat. Pentru că tot răul adunat în ea se va duce la locul vostru de odihnă.

Puneți mereu sare pe pragul ușii și veți scăpa de tot răul

Ghinion veți avea și dacă veți pune pălăria sau căciula pe pat. Iar dacă vreți să vă meargă mereu bine, trebuie să vă dați jos din pat pe partea pe care v-ați așezat. Pentru a alunga tot ce e rău în casă, puneți mereu sare pe pragul ușii. Nu bateți niciodată covoarele după ce a asfințit soarele pentru că nu veți mai avea spor la bani.

Nu faceți patul împreună cu partenerul de viață, pentru că vă veți certa

Dacă veți vărsa ceva pe jos, nu ștergeți cu piciorul. Totodată, trebuie să țineți cont de faptul că cine face patul împreună cu partenerul, se va certa cu acesta. Bătrânii spun că o pasăre care își va face cuib la streașina casei, aduce spor și bucurii. Nu trebuie niciodată să striviți un păianjen, pentru că veți avea ghinion. Atenție mare la tablouri. Dacă, din întâmplare va pica unul din senin, e un semn că veți auzi de un deces. Același lucru se va întâmpla și dacă se oprește un ceas.

 

Tags