Actualitate

Jador, despre participarea la emisiunea „Burlacul”

În ultimul timp, au apărut zvonuri potrivit cărora artistul ar participa la show-ul matrimonial.

Jador a vorbit pentru prima dată despre participarea la emisiunea „Burlacul”. În ultima perioadă, au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora cântărețul ar urma să ia parte la show-ul respectiv.

Ce spune despre participarea la emisiunea „Burlacul”

După ce a început să devină tot mai popular, în presă s-a scris că Jador a participat la castingul pentru emisiunea produsă de Antena 1. Fanii au fost tot mai nerăbdători să afle un răspuns din partea artistului.

Cântărețul a dezmințit zvonurile apărute, spunând că nu a participat și nu va participa la castingul pentru show-ul matrimonial. „Nu știu de unde a apărut zvonul că eu aș participa la noul sezon Burlacul. Oricum, răspunsul este nu. Nu voi participa la emisiune”, a spus Jador, pentru redactia.ro

Mai mult, cântărețul a precizat că nu ar participa la o astfel de emisiune pentru a își găsi soția. El a spus că vrea să întemeieze o familie cu o fată simplă, de casă, alături de care să aibă o relație stabilă. Referitor la viața sentimentală, Jador a subliniat că este singur și că acum vrea să se concentreze pe carierăa muzicală.

Cântărețul a avut colaborări de succes

Jador a ajuns rapid în topurile muzicale, reușind să eclipseze nume grele pe Youtube. Astfel, acesta a devenit unul dintre cei mai apreciați și ascultați cântăreți din țara noastră. El a lansat o melodie în colaborare cu Lino Golden, iar apoi a cântat alături de Alex Velea. Ambele piese au avut un succes incredibil, fiind foarte îndrăgite de fani.

Ulterior, Jador a lansat un hit împreună cu Emilia, Dodo, Jay Maly și Costi. Ca și în cazul celor mai sus menționate, această colaborare a avut un real succes. Acum, artistul a dezvăluit că are o nouă surpriză pentru fani. El pregătește o altă melodie împreună cu Lino Golden.

Tags
Close