Actualitate

Velea a dat-o de gol. Antonia e din nou însărcinată

A înnebunit tot internetul atunci când a apărut pe internet cu burtică. Așteaptă Antonia din nou un copil? Este din nou însărcinată? Nici ea, nici Alex Velea nu au confirmat nimic, dar solistul a pus pe internet ceva ciudat.

A făcut pe internet un gest ciudat. Antonia e din nou însărcinată? Nici unul, nici altul, nu vor să spună deocamdată nimic despre posibila sarcină.

Velea a dat-o de gol. Antonia e din nou însărcinată

Iubitul Antoniei a făcut o greșeală voită sau pur și simplu le-a dat  de înțeles fanilor că Antonia e din nou însărcinată. Este sau nu adevărul? În ultima perioadă, s-a speculat din ce în ce mai mult că Antonia ar fi însărcinată. Nici ea, nici Alex nu au comentat aceste vorbe. Recent Velea a postat pe instagram un mesa ciuda. sacum iubitul frumoasei cântărețe le-a dat apă la moară internauților. Potrivit yellownews.ro, Alex a pus o inimioară albastră. Ce trebuie să se înțeleagă din ats: Doarel știe, îsnsă  Antonia ar urma să aducă pe lume încă un băiețel? Ce-i drept, aceasta a fost întrebată dacă va fi din nou mamă, însă răspunsul ei a fost total ciudat. „Da? Nu? Poate?” a răspuns aceasta.

Câți ani avea când a făcut dragoste pentru prima dată

De amenea, s-a destăinuit fanilor și le-a spus că pentru oară î viață a făcut sex pentru prima dată în viață.„Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta.

S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede. Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc!”, a mărturisit artista.

Tags

Close