Actualitate

Uimitor! Cât a reușit să slăbească Gina Pistol în doar o lună de când a devenit mămică

În scurt timp de când a devenit mamă de fetiță, Gina Pistol a slăbit foarte mult. Vedeta le-a spus fanilor care este secretul ei.

În martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Acum, blonda i-a uimit pe toți cât de mult a reușit să slăbească.

Uimitor! Cât a reușit să slăbească Gina Pistol în doar o lună de când a devenit mămică

Arată excelent la doar o lună după naștere. Gina Pistol și-a lăsat fanele fără cuvinte când le-a arătat cât de mult a putut să slăbească. Aceasta a trecut de la mărimea M la S. Ce a făcut vedeta în acest sens? . ”Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjerie modelatoare încă din ziua a patra. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanți compresivi post-partum)”, a spus blonda pe Instagram. Mai mult, Gina a subliniat că are trei mese pe zi și două gustări și a optat pentru micul dejun să consume budincă din semințe de chia cu mango.

Vedeta are mari probleme cu somnul

Chiar dacă are ca trasă prin inel, Gina are o mare problemă în acest moment. Nu se poate odihni așa cum ar trebui, drept pentru care se simte extrem de obosită. ”Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă zic. Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură”, a declarat prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”. Pe 9 aprilie, micuța Josephine va împlini o lună de viață, iar părinții au făcut un gest uimitor. Au plantat un copac, care va crește și va rodi odată cu fetița.