Actualitate

Nu vor să-l lase liber. Liviu Dragnea e cu nervii la pământ. De ce nu are voie să facă sex în camera intimă

Liviu Dragnea nu știe ce să mai facă ca să iasă în libertate. Cine nu vrea să-l lase liber? De ce nu poate să o țină în brațe în camera intimă pe iubita sa?

Advertisment
Advertisement

Va sta și acum în spatele gratiilor. Avocații săi fac orice e posibil pe lume, dar judecătorii nu-l lasă liber pe Liviu Dragnea.

Nu vor să-l lase liber. Liviu Dragnea e cu nervii la pământ. De ce nu are voie să facă sex în camera intimă

A crezut că acum va avea mai mult noroc, dar nu a fost deloc așa. Liviu Dragnea nu va fi liber. Pentru că magistrații de la Tribunalul București au respins din nou cererea de eliberare condiționată. Iar decizia este definitivă.

Advertisment

Iubita îi face toate poftele

Ca să treci de la palat la o cameră intimă în închisoare e ceva cumplit. Chiar dacă ar fi trecut peste această rușine și iubita sa, Irina ar fi acceptat, cei doi tot nu s-ar fi putut întâlni în intimitate. Și asta pentru că în acel loc au dreptul să intre doar deținuții căsătoriți. Cu ceva timp în urmă Irina a fost văzută la Penitenciarul Rahova extrem de tristă, cum se ducea la iubitul său.

Advertisment

De fiecare dată, sursele spun că Irina i-a adus sacoșe pline cu bunătăți, pentru că fostul lider PSD nu mănâncă nimic din ce i se dă în închisoare. Situația e gravă cu Dragnea, însă Irina spune că ea îl va așteptat atât cât va fi nevoie. Tânăra speră că va veni momentul în care cei doi vor fi din nou împreună așa cum trebuie și își vor uni destinele.

 

Advertisment
Advertisment