Actualitateutile

Mircea Badea are probleme mari cu legea? De ce trebuie să dea cu subsemnatul la poliție

A intrat în colimatorul polițiștilor și este obligat să dea cu subsemnatul. Ce a făcut Mircea Badea.

Simpaticul prezentator Mircea Badea se pare că a încurcat-o. Acesta trebuie să dea meargă la poliție să dea cu subsemnatul.

Mircea Badea are probleme mari cu legea? De ce trebuie să dea cu subsemnatul la poliție

O plângere făcută de un procuror pe care îl susține i-a stricat viața prezentatorului Mircea Badea. Acesta e obligat acum să meargă la poliție să rezolve problema. Prezentatorul a explicat totul la emisiunea Sinteza zilei. „Eu întotdeauna am fost un mare admirator al oamenilor legii. Mereu m-am dus la Poliție ca la biserică. M-am dus cu sentimentul că voi fi ascultat și ajutat. (…)

În curând, mă voi duce, din nou, la Poliție. A hotărât o onorată instanță pe care o susțin, la plângerea unui procuror pe care îl susțin. Trebuie să dau cu subsemnatul la miliție. În legătură cu o aberație absolută. Dar, hei, de ce să nu mergem în pandemie să dăm declarații inepte despre nimic?! Susțin! Așa că, în curând, mă voi duce la miliție să dau cu subsemnatul. Voi avea acest prilej de bucurie și onoare să mă întâlnesc, din nou, cu oamenii legii”, a declarat acesta.

Acum doi ani s-a trezit cu doi ofițeri la ușă

Totodată, Mircea a povestit telespectatorilor și momentul în care acum doi ani s-a trezit cu doi ofițeri de poliție la ușă și a rămas șocat. „Cum stăteam eu cu mine în sufragerie, bate la ușă. Stăteam pe canapea, ce bine mă simțeam, mă uitam la ce pariuri să mai spun și zic: „intră”. Nu intră nimeni. Mă ridic de pe canapea, mă duc, deschid, Poliția. Erau doi polițiști în uniformă. Am început să rând, pentru că ăsta a fost primul meu gând: „hai că au venit ăștia să mă ia”. Eu când i-am văzut pe ei uluiți, m-a inundat dezamăgirea. Ei îmi cereau mie niște informații, ceva formal, neimportant, dar mi-a venit foarte tare să râd, că din toată lumea de pe lumea asta tocmai pe mine m-au găsit să colaborez?”, a povestit Mircea Badea.

 

Tags