Actualitate

Mihai Albu e disperat. Ce îi face fosta lui soție, Iulia Albu

Momente cumplite pentru Mihai Albu. Unul dintre cei mai buni designeri ai țării e disperat, pentru că nu petrece Paștele alături de fiica sa, Mikaela.

Faimosul designer Mihai Albu nu va putea nici măcar să vorbească cu fetița lui de Paște. Mikaela se pare că are toate apelurile restricționate de mama sa.

Mihai Albu e disperat. Ce îi face fosta lui soție, Iulia Albu

De ce se răzbună Iulia Albu pe soțul său? De Paște, designerul va sta doar alături de mama sa, în vârstă de 93 de ani. Fiica sa, Mikaela va sta de Paște alături de mama sa și iubitul acesteia. „Ea are telefonul restricționat, nu poate fi sunată decât de mama ei și de prietenul mamei ei. Nu poate nici ea să sune pe nimeni. Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei, conform programului de vizitare. Și telefonul e cumpărat de mine. Mi s-ar părea normal să o pot suna, să mă sune când are vreo problemă. Să vorbim zilnic la liber, doar sunt tatăl ei.

Mika nu va veni de Paște, pentru că am avut o treime din vacanță, a fost 10 zile la mine. Anul trecut a făcut cu mine Paștele, acum s-a potrivit să fie cu mama ei. Eu voi sta cu mama, trebuie să stau cu ea, necesită îngrijire permanentă. Am făcut amândoi vaccinurile, ea are 93 de ani”, a declarat Mihai Albu.

Este un război al orgoliilor între noi doi

Mihai și Iulia Albu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care, din păcate, s-a sfârșit în anul 2013, când cei doi au divorțat. Iar din acel moment războiul dintre cei doi nu a mai luat sfârșit. În final, fetița a rămas la Iulia Albu, iar Mihai o vede potrivit programului de vizite impus de tribunal.

„Tot ce se întâmplă între noi se răsfrânge asupra copilului. Este un război al orgoliilor între noi doi, copilul nostru suferă cel mai mult”. Scandalul dintre Mihai Albu și Iulia Albu e departe de a se stinge, deși au divorțat în urmă cu 9 ani. Foștii soți nu ajung la o înțelegere privind programul de vizită al fiicei lor, Mihai fiind revoltat că Iulia nu respectă legea.

Încă sper ca totul să intre în normal. Weekend-ul trecut mi-am văzut fetița, am făcut diverse activități, ne-am plimbat, ne-am jucat, a fost foarte frumos. Nu am nicio siguranță că o voi lua când trebuie. Asta din cauza că Iulia invocă tot felul de motive: ba că e pandemie, ba că fata nu mănâncă bine la mine, ba că îi dau mâncare cu E-uri. Este răutate pură. Tot ce se întâmplă între noi se răsfrânge asupra copilului. Este un război al orgoliilor între noi doi, copilul nostru suferă cel mai mult”, s-a plâns designerul.