Actualitate

Dan Bittman vorbește pentru prima dată despre marea sa iubire. Ce s-a întâmplat cu femeia

Liderul trupei Holograf, Dan Bittman a făcut dezvăluiri cu adevărat ieșite din comun despre prima sa iubire.

Este unul dintre cei mai doriți bărbați și a vorbit acum, pentru prima dată, despre femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

Dan Bittman vorbește pentru prima dată despre marea sa iubire. Ce s-a întâmplat cu femeia

La Antena Stars, Dan Bittman a făcut dezvăluirile pe care nimeni nu le-a preconizat. Artistul a oferit detalii despre prima femeia pe care a iubit-o la nebunie. Este vorba de Cristina, o femeie de care în perioada tinereții se îndrăgostise nebunește și care acum este medic stomatolog în Germania.

„Prima iubire m-a provocat să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată. În clasa a 7a m-am îndrăgostit iremediabil de o fată, Cristina. Acum cred ca este oftalmolog în Germania. În perioada premăritală au plecat multe în străinătate și au găsit cariere excepționale.”, a declarat Dan Bittman.

Care a fost cea mai mare nebunie făcută din dragoste

De asemenea, Bitman a dat detalii intime despre cea mai mare nebunie pe care a făcut-o din dragoste. „Cea mai mare nebunie a fost să urc scara de incendiu la Bistrița cu niște doamne îmbrăcate de seară, în 1985 și am urcat noi ce am urcat și doi polițiști se uitau cu lanterna de jos, în fundul domnișoarelor și am spart un geam că nu aveam voie să intrăm cu persoane străine în hotel.

De frica unui portar nebun. Portarul urca două etaje mai repede decât liftul și ne prindea. Nouă ne plac femeile mature. În general am reușit să ne ascundem foarte bine că dacă am fugit, nu am fugit degeaba.”, a povestit artistul amuzat. De ce nu s-a căsătorit niciodată Bittman până acum? Răspunsul lui e clar și sincer, dar dureros. Nu l-a vrut nimeni.