Actualitate

Cine e femeia care a spus totul despre Gabi Bădălău. L-a distrus. Ești drogat și impotent

Fostul soț al Claudia Pătrășcanu, afaceristul Gabi Bădălău, e terminat. Fosta amantă a spus totul despre el. Ești drogat și impotent.

Trece prin cele mai grele momente ale vieții. Gabi Bădălău, făcut praf de fosta amantă. Ești drogat și impotent.

Cine e femeia care a spus totul despre Gabi Bădălău. L-a distrus. Ești drogat și impotent

Spunea că nu a avut amantă, dar totul a ieșit acum la iveală. Femeia cu care a trăit când a fost căsătorit cu Claudia Pătrășcanu vine acum și spune totul despre Gabi Bădălău. Aceasta e alături de cântăreață și șterge pe jos cu afaceristul. Aceasta a intrat în emisiunea lui Dan Capatos și a înnebunit showbizz-ul cu declarațiile incendiare. În plus, femeia o susține pe Claudia în războiul cu fostul soț. S-a ajuns la această decizie după ce femeile au stat de vorbă și au hotărât să se alieze. Pentru a fi ferită de necazuri, identitatea femeii nu a fost dezvăluită.

Eu cred că abia e începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule

“Ești distrus, micuțule! Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit! Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la TV, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât, nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz.

La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine… râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, a declarat fosta amantă a lui Bădălău.

 

Tags