ActualitateshowbizStil de viațăStiri

Secretul frumuseții Ilincăi Vandici. ”Îmi îmbrățișez vârsta cu tot ce vine ea la pachet”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 36 de ani, a explicat ce anume face pentru a arăta cât mai bine și a f într-o formă fiizică cât se poate de bună.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe posturi de televiziune și a moderat mai multe show-uri. În prezent, Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D. În ceea ce privește viața personală, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Advertisment

Ilinca Vandici este o apatiție extrem de frumoasă. Desprre cum se îngriește și ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât ma bună a dat aceasta detalii pentru revista Unica.

Advertisment

Secretul frumuseții Ilincăi Vandici. ”Apelez foarte rar la intervenții non invazive”

 

”Frumusețea este relativă și stă în ochii privitorului. Din punctul meu de vedere, frumusețea înseamnă ceea ce transmiți, ceea ce este în interiorul tău și reușești să le dai oamenilor în momentul în care te privesc. Sunt o femeie care are o genă bună, se întreține și se îngrijește foarte mult. Îmi îmbrățișez vârsta cu tot ce vine ea la pachet și la 37 de ani sunt mulțumită de felul în care arăt. Corpul mi-l întrețin printr-o alimentație sănătoasă și un program riguros la sala de antrenament de trei ori pe săptămână. Fac masaj, folosesc creme. Nu uit niciodată de ten. Am avut întotdeauna grijă ca el să arate proaspăt, îngrijit, să fie curat. Merg din când în când la tratamente cosmetice pentru masaje și serumuri care se folosesc exclusiv în saloanele de înfrumusețare”, a explicat Ilinca Vandici.

”Am și eu acasă propriul ritual de înfrumusețare. Oricât aș fi de obosită, dimineața și seara, îl duc la bun sfârșit. Demachierea mi se pare foarte importantă, nu știu dacă a existat vreo noapte în care să adorm machiată. Mă demachiez și îmi hidratez tenul. Apelez foarte rar la intervenții non invazive”, a adăugat aceasta.

Advertisment
Advertisment