Horoscop

Horoscop 1 martie 2021. Cum slăbiți în funcție de zodie

Horoscop 1 martie 2021. Ați constatat că s-au format colăcei? Zodia în care v-ați născut, vă va ajuta mult.

Horoscop 1 martie 2021. Cum slăbiți în funcție de zodie

Horoscop 1 martie 2021. Pentru a ajunge la kilogramele dorite, nativul Berbec trebuie să înceteze cu excesele și să renunțe la mâncărurile cu grăsimi. În ceea ce-l privește pe Taur, specialiștii spun că este necesar să înjumătățească porțiile de carne. Și să excludă pe cât posibil produsele din lapte și dulciurile. Optând pentru pește, tofu, supe, salate, lapte de soia. Pentru că Gemenilor nu le place să facă sport, ar fi bine să includă în dietă roșii, fructe, ardei dar și mult broccoli și sparanghel. Mai mult, cafeaua trebuie redusă la doar o ceașcă pe zi. Greutatea Racului, spun oamenii de știință, variază în funcție de ciclurile lunii. Acesta trebuie să mănânce cât mai liniștit posibil și să aleagă legume gătite dar și fructe cu nivel scăzut de zahăr.

Leii trebuie să consume ceaiuri din plante

Chiar dacă în general nu prea au probleme cu greutatea, Leii se pot trezi cu câteva kilograme în plus când nu se așteaptă. De aceea, e indicat să aibă grijă să se ferească de stimulente. Și să consume multe legume colorate, dar și ceaiuri din plante. Cât privește Fecioarele, nu trebuie să înceapă o dietă decât sub directa îndrumare a unui nutritionist. Altfel, vor evita să cântărească fiecare aliment și să numere calorii. Pentru a da jos din colăcei, Balanțele trebuie în primul rând să renunțe la dulciuri și să opteze pentru fructe mai puțin acide, legume, soia și semințe.

Scorpioni, spuneți nu ciocolatei în exces

Nativilor Scorpioni li se recomandă să limiteze cât mai mult posibil consumul de ciocolată și să mănânce în schimb atât fructe de sezon cât și fructe exotice, alături de lactate light. Pentru că are tendințe de îngrășare, Săgetătorul trebuie să facă mult sport, să nu sară peste micul dejun și să introducă în dietă lămâi și busuioc. Capricornul nu trebuie să exagereze cu legumele proaspete, ci să le combine cu orz sau quinoa. Iar Vărsătorii să evite prăjiturile, consumând în schimb pește și fructe uscate. În schimb, Peștii trebuie să crească aportul de proteine animale și vegetale, dar să nu uite de legume proaspete.