Actualitate

Se zvonea că este însărcinată, dar rupe tăcerea! De ce boală suferă Simona Gherghe? Nu mai poate rămâne gravidă

Se zvonea că este însărcinată, dar Simona Gherghe rupe tăcerea și transmite că, de fapt, nu mai poate rămâne gravidă.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Simona Gherghe postează deseori imagine cu cei doi copii ai săi pe rețelele de socializare și, recent, au apărut numeroase ipoteze potrivit cărora prezentatoarea TV ar fi însărcinată, din nou. După o lungă perioadă de speculații, în care Simona a preferat să nu vorbească despre asta, prezentatoarea TV spune acum adevărul neștiut.

Este împreună de ani buni cu soțul său și pare că au relația perfectă, dar Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu nu au fost feriți de necazuri, de când sunt împreună. A făcut primul copil la 39 de ani, o fetiță, iar apoi în viața lor a apărut și băiatul cuplului, Vlad Ioan. Realizatoarea TV a mărturisit că își mai dorește copii însă, din păcate, nu poate să ducă încă o sarcină și ar periclita atât viața fătului, cât și viața ei.

Advertisment

Se zvonea că este însărcinată, dar rupe tăcerea! De ce boală suferă Simona Gherghe? Nu mai poate rămâne gravidă

„Suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii”, a declarat Simona Gherghe.

Advertisment

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit în urmă cu mai mulți ani că suferă de anemie: „Şi eu am anemie”, a  spus Simona Gherghe în direct la TV.

este mai degrabă un semn al unei boli decât o afecțiune propiu-zisa. De cele mai multe ori, anemia este considerată de către medici fie cronica, fie acuta. Cea cronica survine dupa un timp relativ lung, în vreme ce anemia acută se declanșează brusc

Advertisment
Advertisment