ActualitateshowbizStiri

FOTO / Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ultima ediție de audiţii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super număr de stand-up comedy, duminică seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.
Manager de proiect și organizator de festivaluri de comedie, Jessica Karlen i-a amuzat pe toți cei din sală încă din primele momente după ce a urcat pe scenă, oferind un super show de stand-up comedy, despre ce înseamnă dating-ul după o anumită vârstă și despre care Delia a declarat: ,,Ești minunată, delicioasă, momentul tău a fost magic!”.
,,Este foarte asumată cu ceea ce prezintă, mi-am dat seama din primele momente că știe ce face și o face bine de tot!”, a mărturisit Cosmin Natanticu despre numărul comediantei.
Momentul integral va putea fi urmărit duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY, când Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor în ultimul episod de audiţii al sezonului.

 

Advertisment

 

Advertisment
Advertisment
Advertisment