ActualitateshowbizStiri

FOTO / Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de Paşte. Maria Cârneci petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa

Advertisment
Advertisement
efume.ro

De Sărbătoare, echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor o ediţie specială a reality show-ului matrimonial de la Antena 1.

Concurenţii aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregătiri pentru sãrbãtorile pascale, pe care le vor petrece împreunã în casã. Maria Cârneci le va fi alături la masa de sărbătoare, ȋn a doua zi de Paște.

Advertisment

Mult așteptatul iepuraș nu va lipsi din ediţia specială de sărbătoare, concurenţii așteptând cu sufletul la gură să vadă dacă le va aduce o salvare de la eliminare. Concursurile de sărbătoare vor face și ele deliciul concurenţilor, iar emoţiile îşi vor face şi ele simţite prezenţa, deoarece chiar în prag de sãrbãtoare concurenţii vor primi mesaje emoţionante de la cei dragi, prin videocall.
În noaptea de Înviere, Lumina Sfântă va ajunge şi în casa Mireasa, iar concurenţii vor putea urmări slujba de Înviere. Duminică vor lua masa în familie în casa Mireasa, masă de la care nu vor lipsi preparatele tradiţionale. Luni, în a doua zi de Paşte, de la ora 14:00, într-un decor de sărbătoare, Maria Cârneci le va trece pragul casei. Urmăritoare a proiectului, aceasta va lua masa împreună cu concurenţii Mireasa şi va dezbate alături de ei momente din cadrul reality show-ului matrimonial, în direct, la Antena 1.

Advertisment

Advertisment
Advertisment