ActualitateshowbizStiri

FOTO / The Free Tenors vin să în(cânte) pe scena iUmor, într-o ediție specială difuzată la Antena 1

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, într-o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmări o o serie de momente spectaculoase, puse în scenă de vedete autohtone, inspirate din politica românească.

Cezar Ouatu, Marius Deneş si Mihnea Niculescu, membrii primei trupe de stand-up comedy muzical – The Free Tenors – vin pe scena iUmor, în cadrul celei de-a treisprezecea ediții a show-ului de umor de la Antena 1, care va fi difuzată duminica aceasta, de la 20:00 și oferă un super show de stand-up comedy muzical.

Advertisment

,,Ei sunt amuzanți și plini de energie, de fiecare dată! Sunt super tonici!”, a declarat Cătălin Bordea, după ce a ascultat imnul pregătit de cei trei artiști. Mai mult, în momentul în care a aflat că au lansat și piesa ,,Cuc”, juratul a recunoscut: ,,De acum, așa îmi va suna telefonul! Vreau să vă spun că mi-ar plăcea să deschideți fiecare ediție, pentru că ne dați o stare foarte bună!’’.

Advertisment

Întregul moment susținut de trupa The Free Tenors, despre care Delia a mărturisit că: ,,Foarte bun imnul iUmor interpretat de ei, mereu mi-e dor să-i ascult! Mie îmi plac momentele lor de fie are dată când vin la noi, pentru că sunt acordate, armonizate și este tare plăcut să-i asculți!”, va putea fi urmărit duminică seara, într-o ediţie specială, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Advertisment
Advertisment