ActualitateshowbizStiri

FOTO / Emi și Cuza pășesc pe scena Te cunosc de undeva! în ritmuri de Afrobeat și vor interpreta o piesă care a fost luni bune în vârful clasamentelor muzicale

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cea de-a douăsprezecea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, îi poartă pe Emi și Cuza pe ritmuri afrobeat, după ce, la fialul ediției anterioare, ruleta le-a dezvăluit că vor avea de interpretat o piesă care a fost luni bune în topul clasamentelor muzicale: Rema – Calm Down.

„E greu să iasă vocea aia! Acea voce, timbrul ăla! Doamne ajută, maică!”, a fost reacția lui Cuza, ușor contrariat de momentul pe care li l-a distribuit ruleta. Totodată, artistul de la Noaptea Târziu a mai completat: „Cred că ne-a dat să ne ţină un pic pe loc!”.

Advertisment

Colegul lui, Emi, a completat imediat: „Nu poţi numai inainte, trebuie să te mai şi odihneşti un pic!”. Dacă au reuşit sau nu băieţii să respecte referinţa din această ediţie, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă gală a transforming show-ului de la Antena 1, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20.00.
8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, care ce poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Advertisment

 

Advertisment
Advertisment