ActualitateshowbizStiri

FOTO / Connect-R și SHIFT, surprinși de ruletă cu o super transformare la Te cunosc de undeva. Andreea Bălan: “E unul dintre cele mai bune momente ale voastre!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

După două travestiuri de excepţie, Sister Act și Aretha Franklin, și alte două personaje cu mare greutate, Rolling Stones și Ed Sheran, care le-au dat mari bătăi de cap lui Connect-R și lui SHIFT, pentru cea de-a cincea gală a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta le-a pregătit o transformare pe placul celor doi artiști – Prodigy.

„Ne-am bucurat tare când am primit personajul, pentru că am crescut cu Prodigy!”, a dezvăluit SHIFT, ȋn vreme ce Connect-R a completat: „Este un personaj extraordinar, cum și-a construit el părul, machiajul, dansul, e fantastic. ȋl apreciez mult! Mai ales pentru faptul că el nu e un muzician cu școală, tocmai de asta și este el inedit, tocmai de asta a prins, pentru că lumea, pe lângă calităţile clasice pe care trebuie să le ai, din artă vrea ineditul, vrea surprinzătorul. Și tocmai asta este Prodigy!”.

Advertisment

De cealaltă parte, antrenorii de la Te cunosc de undeva au dezvăluit că bucuria celor doi artiști nu este totuși corectă, ȋntrucât vor avea de jucat un personaj foarte greu. „Este un moment foarte greu, căci vorbim de un artist cu o energie constantă, care nu pornește de la 0, ci de la 100 la 600. Și nici n-am pomenit aici de grimasele pe care le face el pe tot parcursul piesei!”, a dezvăluit Adriana Trandafir, profesoara de actorie a show-ului de la Antena 1.

Advertisment

Pe juraţi, Connect-R și SHIFT i-au cucerit ȋncă de când au pășit pe scena transforming show-ului: „Cred că a fost unul dintre cele mai bune momente ale voastre la Te cunosc de undeva!”, le-a spus Andreea Bălan imediat după prestaţie, pentru ca mai apoi să completeze: „Aţi muncit foarte mult și se vede, nu e deloc ușor să faci aceste mișcări”. Mihai Petre le-a spus și el: „Extraordinar, nu aţi ratat niciun accent și freza… nu mai zic, e fantastică!”. ȋntregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1

Advertisment
Advertisment