ActualitateshowbizStiri

FOTO / Degustări sub presiune, aseară, în arena audițiilor la ”Chefi la cuțite”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Preselecțiile sezonului 12 Chefi la cuțite se apropie cu pași mari de final.

Jurații sunt la un pas de bootcamp, astfel că aseară, degustările s-au desfășurat la foc continuu, într-o ediție a show-ului culinar care s-a impus din nou ca lider de audiență, pe toate targeturile.

Advertisment

Primul concurent care a pășit aseară în platoul preselecțiilor i-a impresionat pe jurați cu ambiția și dedicarea sa pentru meseria de bucătar la doar 17 ani. Valentin Gherguț din Ciolpani a obținut 3 cuțite cu preparatul său. Tot aseară, a participat la preselecții și Daniel Van Der Veken, concurentul de 70 de ani, cu o experiență de 55 de ani în bucătărie, care a lucrat cu Paul Bocuse, cunoscut ca ”tatăl artei culinare din Franța”.

Advertisment

Venerabilul Chef i-a impresionat pe jurați cu farfuria creată de el, dar și cu povestea sa de viață. Una dintre surprizele preselecțiilor de ieri seară a fost și participarea Ralucăi Dragomir, soția lui Florin Dragomir, cel care a primit cuțitul de aur din partea lui Chef Florin Dumitrescu în sezonul 10.

Raluca a primit aseară doar două cuțite – dar verdictul îi asigură intrarea în bootcampul care este foarte aproape. Duminica aceasta, presiunea competiției crește: Chefii împart ultimele cuțite și deschid porțile bootcampului, unde selecția concurenților va fi drastică.

Advertisment
Advertisment