ActualitateshowbizStiri

FOTO / Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști. Delia: ,,Ești o comoară națională, un învingător!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paul Szabo, unul dintre finaliștii ,,Stand Up Revolution, s-a prezentat pe scena iUmor cu o serie de glume savuroase la adresa IT-iștilor: ,,Foarte bine câștigă IT-ișii, doar uitați-vă cum sunt îmbrăcat!”, iar momentul său i-a cucerit pe toți cei patru jurați: ,,Ești o comoară națională, un învingător! Foarte bun ești!”, i-a mărturisit Delia, în vreme ce Cheloo a declarat: ,,Sunt fan, este un băiat liniștit, foarte mișto și are un umor deosebit”.

Advertisment

„Vă place că vin aici și zic că sunt proști IT-iștii, așa-i?, și-a început concurentul numărul, continuând cu ironiile la colegii din domeniu: ,,Nouă nu ne place să mergem la serviciu, stăm toată ziua acasă, pe scaun și ne uităm la un monitor la seriale”, stârnind hohote de râs în toată sala.

Advertisment

Întregul moment poate fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Și în cel de-al 16-lea sezon iUmor, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent

 

Advertisment
Advertisment