ActualitateshowbizStiri

Daniela Gyorfi, dezvăluiri din relația cu George Tal. ”Eu mă cert cu George, eu sunt mai rea”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, a făcut dezvăluiri din relația cu George Tal. ”Eu mă cert cu George, eu sunt mai rea”, a afirmat artista.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete.

Advertisment

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Advertisment

Prezentă la emisiunea ”Detectorul de minciuni”, moderată de Bianca Drăgușanu, Daniela Gyorfi a oferit detalii mai puțin cunoscute din relația sa cu George Tal. Aceasta a vorbit despre infidelitate, dar și despre certurile care apar în cuplu.

Daniela Gyorfi, dezvăluiri din relația cu George Tal. ”Pe bărbatul meu îl mai iubea cineva, i-a scris „te iubesc””

„Spre deosebire de el care are 10 parole, el are acces la Whats App-ul meu. Dacă eu aș căuta în telefonul lui George ar fi război. Noi ne-am mai certat. Acum ani de zile l-a mai sunat și eu am deschis telefonul și m-am uitat să văd cine este. Am găsit niște mesaje care m-au deranjat. Dacă el nu era inteligent și îmi demonstra că sunt pasagere… Eu nu l-am prins în fapt. Pe bărbatul meu îl mai iubea cineva, i-a scris „te iubesc”. Deși, eu sunt mândră, vrei să iau un prost? Eu am fost despărțită de George vreo doi ani de zile, el a stat separat și eu cu mama mea. A avut timp să se gândească ce alege. Nu sunt ca alții să zic ce sigură sunt eu pe căsnicia mea”, a declarat Daniela Gyorfi, potrivit revistei Unica.

”Eu mă cert cu George, eu sunt mai rea, dacă am ceva, susțin până la capăt. I-am zis să nu mă jignească, că eu sunt Balanță și nu mă despart de el din lucruri mari, ci din lucruri mărunte”, a mai spus artista.

Advertisment
Advertisment