Actualitate

De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se mărite

A fost cerută de multe ori în căsătorie, însă a refuzat de fiecare dată. De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se mărite.

Are o relație de 15 ani cu George Tal și o fetiță superbă, dar cei doi nu sunt căsătoriți. De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se mărite.

De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se mărite

Formează alături de iubitul său un cuplu solid și sunt invidiați de mulți și au o fetiță pe care o iubesc enorm. Puțini sunt însă cei care știu că înainte ca micuța să vină pe lume, Daniela Gyorfi a pierdut trei sarcini. Chiar dacă are o viață frumoasă, cântăreața nu vrea să se mărite. Care să fie motivul pentru care refuză mereu orice cerere în căsătorie de la iubitul său?

Nu simt nevoia să mă căsătoresc

Se pare că aceasta a ales să nu se căsătorească, pentru că e convinsă că nu un act e cel care te ține legată de un bărbat. În plus, Daniela știe că un bărbat te poate înșela, dacă vrea, în orice condiții.

„Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit. Că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a declarat cântăreața la Antena Stars.

Criticată pentru operațiile estetice

Deși a fost criticată de mulți pentru operațiile estetice pe care și le-a făcut, Daniela Gyorfi spune că nu e deloc așa. Ea a menționat că are grijă de imaginea ei având în primul rând grijă să nu se îngrașe. „Nu am nici o operație, am doar sânii, dar atât. Nu sunt Miss Univers, nu am nimic de apărat. S-a tot spus că am operații la față, că sunt strâmbă, că nu știu ce. Dar nu am. Cu ajutorul machiajului, a luminilor, poți să arăți wow.

(…) Îmi fac intervenții non-invazive la nivelul feței o dată pe an. Am avut niște probleme cu buzele, am făcut gâlme, dar multe au pățit asta. Apoi mi-am scos tot ce am avut în buze, acum nu mai am nimic. Am avut fațete dentare, mi-am pus aparat dentar. Un an de zile m-am chinuit să îmi fac dantura. Sunt obsedată să nu mă îngraș. M-am îngrășat câteva kilograme în pandemie și vreau să le dau neapărat jos”, a spus artista.

Tags