Economic

Anunț oficial pentru cei care dețin carduri de credit

Decizia pe care a luat-o Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România. Clienții acestei bănci sunt așteptați cu vești bune.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Persoanele care au carduri de credit la Banca Transilvania au primit o veste bună. Aceștia pot extinde perioada de grație pentru cardurile de credit.

În perioada existentă în care riscul contaminării cu coronavirus este tot mai mare, banca anunță oficial că perioada de grație se extinde până în luna mai. Luna mai este perioada estimată când acest virus nu va mai lua amploare, însă nimic nu poate fi sigur în acest context.

Advertisment

Banca Transilvania își întâmpina clienții cu vești bune

Banca Transilvania transmite clienților care dețin astfel de carduri că plățile pentru luna martie și aprilie vor putea fi efectuate în perioada 1 și 25 mai.

Advertisment

Aceștia nu mai trebuie să se deplaseze la banca și nu mai trebuie să efectueze plățile până în luna mai. În acest fel, se îndepărtează cât de mult posibilitatea ca un număr mare de persoane să se strângă intr-un cadru închis unde există riscul contaminării.

Sunteți scutiți să faceți drumuri la bancă ca drept urmare se extinde perioada de grație până în luna mai. Cei care dețin carduri de credit la BT nu au obligații de plata până în luna mai

Clienții băncii Transilvania nu mai au nici o obligație de plată în lunile martie și aprilie. Prima obligaţie de plată va fi înregistrată în perioada 1 și 25 mai, așa cum va apărea și pe extrasul de cont.

Banca Transilvania oferă un real ajutor și sprijină clienții împotriva epidemiei cu coronavirus

Instituția financiară dorește să ofere informații clare clienților și să le ofere un real sprijin în această perioadă extrem de dificilă. BT va reveni cu detalii în cursul săptămânii viitoare. Se dorește stoparea răspândirii coronavirusului în rândul populației.

În România sunt deja peste 100 de cazuri confirmate cu coronavirus. În ceea ce privește statistica persoanelor izolate și în carantină lucrurile arată destul de grav. Numărul lor este în continuă creștere, înregistrându-se până acum 14.573 de persoane izolate la nivel național și 2.652 persoane aflate în carantină.

România se află deja în scenariul al treilea de combatere a virusului COVID-19. Acest lucru presupune un risc mărit de transmitere a virusului pe scară largă. Tot mai multe persoane se află în îngrijire medicală. Banca vine în sprijinul populației tocmai pentru a nu mai pune oamenii pe drumuri și le oferă soluții extrem de avantajoase.

Advertisment
Advertisment