ActualitateshowbizStiri

Vlăduța Lupău, despre diferența de vârstă dintre ea și soțul său. ”L-am încărunțit”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei de viață, Adrian Rus, care este mai mic cu trei ani decât ea.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Advertisment

Artista a devenit mămică în data de 6 august 2022, când a adus pe lume un băiețel pentru care a ales un nume biblic – Iair.  Data de 27 septembrie 2022 a fost una plină de emoții pentru Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus. Cei doi l-au creștinat pe micuțul Iair.

Advertisment

Vlăduța Lupău a vorbit despre partenerul său de viață și despre diferența de vârstă dintre ei într-un interviu pentru revista Viva. Vlăduța Lupău este mai mare cu trei ani decât soțul său.

Vlăduța Lupău, despre diferența de vârstă dintre ea și soțul său. ”Toată lumea zice că eu îs mai mică”

 

”Nu m-a interesat nicio clipă faptul că era mai mic… Asta cu vârsta se ia în calcul când ești mai mic sau când diferența este într-adevăr mare. Eram la facultate amândoi, deci nu mai conta. Iar dacă te uiți acum, toată lumea zice că eu îs mai mică… El e cărunt. L-am încărunțit (râde), se plânge el!”, a declarat Vlăduța Lupău despre diferența de vârstă dintre ei și partenerul său de viață.


Artista a comentat și despre fptul că soțul ei este fotbalist: ”Fotbaliștii nu au o imagine tocmai curată și ca fiind oameni de casă. Nu mi-am făcut multe griji, pentru că știam că, dacă o să fie să avem o relație serioasă, va trebui ca unul dintre noi să facă un compromis în ceea ce privește cariera. Și, de comun acord, când ne-am așezat la casa noastră, am decis ca el să facă pasul acesta. Iar Adi nu se încadrează în tiparul acela de fotbaliști, el este un familist adevărat. De aceea nu a stat pe gânduri nicio clipă când a renunțat la fotbal în favoarea familiei”.

Interpreta de muzică populaă a vorbit și despre discuțiile care mai apar în mariajul său: ”Mulțumim Lui Dumnezeu, nu am avut momente critice și niciodată nu s-a pus această problemă. Într-adevăr, ca în orice familie, ne mai certăm și noi, dar la fel de repede ne împăcăm. Bine, ceartă e mult spus… Discuții, unele mai aprinse, altele mai domoale. Dar întotdeauna se ivesc de la faptul că eu muncesc prea mult, iar Adi vrea să aibă prea multă grijă de mine”.

Advertisment
Advertisment