ActualitateshowbizStiri

FOTO / Giani Kiriță și Sonny Medini, distracție la Splash! Vedete la apă, în prima ediție a noului sezon. ”Vrem și noi o cafea, o gustare!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Giani Kiriță și Sonny Medini sunt pregătiți să facă față provocărilor Splash! Vedete la apă, în stilul lor caracteristic.

Cei doi au profitat de fiecare moment petrecut la bazin, în prima ediție a acestui sezon, dar nu pentru a se antrena, ci pentru… distracție!
,,M-am antrenat exact atât cât trebuia să mă antrenez, apoi am stat și am analizat mișcările tuturor colegilor mei, mai ales că mie îmi place să mă joc cu psihicul adversarului!”, a glumit fostul fotbalist al echipei Dinamo, care, în timp ce se relaxa în jacuzzi cu Sonny, i-a mărturisit colegului său: ,,E clar, noi nu avem nicio șansă! Cum să-i învingem noi pe gimnaștii ăștia cu medalii?”.
Larisa Iordache, Alina Dumitru, Marian Drăgulescu, Sonny Medini, Giani Kiriță și Oana Ioniță deschid prima ediție a noului sezon, o ediție dedicată Campionilor, iar cei șase se vor întrece în salturi ameţitoare, pentru a ocupa prima poziție.
Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.
Noul sezon Splash! Vedete la apă dă startul distracției începând cu 29 iunie, de la ora 20.00, în fiecare sâmbătă și duminică, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Advertisment

Advertisment
Advertisment
Advertisment