EconomicPolitică

Marcel Ciolacu: Vă bateți joc de copiii țării

Liderul interimar al social-democraților a lansat un nou atat la adresa Guvernului PNL.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Marcel Ciolacu a criticat din nou Executivul, pe motiv că nu dorește dublarea alocațiilor. “Va bateți joc de copiii țării”, le-a transmis președintele Partidului Social-Democrat. Ciolacu spune că va continua să pună presiune pe Guvern, pentru a mări alocațiile.

“Vă bateți joc de copiii țării”

“Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?!

Advertisment

Tot PSD e de vină că Ministerul Justiției și Consiliul Legislativ v-au spus clar că ați dat o ordonanță vădit neconstituțională prin care anulați practic dublarea alocațiilor copiilor?! Ia întrebați-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiției dacă a trecut între timp la PSD?!

Advertisment

Dați ordonanțe neconstituționale și apoi amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăștia sunteți!

PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eșuat pentru ca legile votate de Parlament și promulgate de președintele Iohannis să fie puse în practică.

Iar PNL și Guvernul lor de cinici trebuie să înțeleagă că dublarea alocațiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poți să dublezi cu 20%. Românii trebuie să știe că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoți și incompetenți”, a transmis Ciolacu, pe facebook.

Contre între PNL și PSD, pe tema alocațiilor

Ministrul Muncii a declarat că plata alocațiilor ar putea fi blocată, ca urmare a Ordonanței de Urgență pe această temă. Violeta Alexandru a explicat că, dacă PSD ar vrea să modifice OUG, plățile destinate copiilor ar putea să se oprească.

“Orice tentativă a PSD de a bloca sau de a schimba textul ordonanței, înseamnă să oprim plățile pe care, în acest moment, le avem în organizare a fi făcute și PSD va trebui să răspundă pentru acest lucru.”

Advertisment
Advertisment