Politică

Ponta: Guvernul face un haos pentru oameni și bani

Victor Ponta a postat pe facebook un mesaj în care aduce acuze grave Executivului.

Guvernul a anunțat că va oferi tablete copiilor care nu dispun de dispozitive electronice cu acces la internet. Victor Ponta a criticat modul în care vor fi oferite aceste device-uri și spună chiar că „Guvernul face un haos pentru oameni și bani”. Liderul Pro România a declarat, din nou, faptul că Ludovic Orban și cabinetul sau trebuie să plece.

„Guvernul face un haos pentru oameni și bani”

„De ce nu primesc tablete copiii care au pe cineva în familie cu un telefon cu internet? Ce legătură are faptul că o rudă are telefon cu neprimirea unei tablete pentru școală? Poate să facă cursuri elevul pe telefonul părintelui care e la muncă? Cum verifică ei dacă are cineva telefon cu internet în casă?  Trimite Vela polițiștii la toți elevii acasă și le fac percheziție? Cum să facă profesorii cursuri online cu elevii dacă ei nu primesc tabletă ca a elevilor ? Totul este făcut în bătaie de joc !

Guvernul Orban PNL s-a “ocupat foarte” bine de Sănătate : cel mai mic număr de teste, zero măști distribuite gratuit, mai puține paturi la ATI decât în Martie, bolnavi lăsați acasă și persoane asimptomatice internate cu forța! Dar, de fapt, în această perioadă, “șmecherii” atașați Guvernului au făcut BANI. Și vor face în continuare!

Acum urmează să se ocupe de ȘCOALĂ și să facă ce au făcut în Sănătate. Adică să facă un haos generalizat pentru oameni și BANI pentru ei! Cum și de la cine se achiziționează cele 250.000 de tablete? Cu ce preț? Când?

Că Orban nu gândește deloc că un Prim Ministru știam deja ( e pus acolo cu alte scopuri) / că a pus la Educație o ministreasa care e chiar sub nivelul lui educațional – știam și asta/ că bătaia de joc la adresa elevilor, părinților și profesorilor continuă – asta trebuie oprit! Cât mai repede”, a transmis Ponta, pe facebook.

Tags
Close