ActualitateExternPoliticăStiri

Silvio Berlusconi, la spital. Ce probleme de sănătate are fostul premier italian

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, a fost internat, miercuri, la secția de Terapie Intensivă a spitalului San Raffaele din Milano.

Silvio Berlusconi a fost internat la terapie intensivă. Potrivit agenţiei de presă italiene ANSA, citată de Agepres, Berlusconi va fi supus unor controale medicale şi va fi tratat cu antibiotice pentru probleme cardiovasculare şi respiratorii.

Advertisment

Antonio Tajani, ministru de externe şi vicepreşedinte al partidului lui Silvio Berlusconi, Forza Italia, a confirmat că Berlusconi este conştient şi a putut fi contactat. Silvio Berlusconi suferă de o infecţie, a mai spus Tajani.

Advertisment

Doctorul lui Berlusconi va face un anunţ oficial joi, a mai informat presa italiană.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi ar fi fost diagnosticat cu leucemie, scrie Reuters, citând o sursă apropiată acestuia, potrivit Hotnews. Anterior, și cotidianul Corriere della Sera a scris că fostul premier italian a fost diagnosticat cu leucemie.

Fostul şef al guvernului italian se confruntă cu probleme de sănătate de mai mulţi ani. În aprilie 2021, el a fost spitalizat mai mult de trei săptămâni, pentru “sechele (cauzate) de COVID-19” pe care l-a contractat în septembrie 2020. Silvio Berlusconi suferise o operaţie dificilă pe cord deschis în 2016, apoi o operaţie pentru ocluzie intestinală, în primăvara lui 2019.

Advertisment
Advertisment