Tehnologie

Noul IPad Pro devine rivalul laptop-urilor

Acum aceste funcții au fost adăugate în sfârșit la noul Mac Pro datorită unei noi Tastaturi Magic. Pe lângă faptul că se oferă „cea mai bună experiență de dactilografie de pe iPad”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

IPad Pro a fost o bestie pentru Apple, dar acum e și mai și!

Acum aceste funcții au fost adăugate în sfârșit la noul Mac Pro datorită unei noi Tastaturi Magic. Pe lângă faptul că se oferă „cea mai bună experiență de dactilografie de pe iPad” (vechea versiune era deja bună), obțineți și un trackpad care suportă gesturi, care funcționează cu iPadOS, un port USB ‑ C care permite încărcarea prin transfer a dispozitivului Pro, precum și protecția obligatorie față și spate.

Design-ul Mac-ului

Designul pare deosebit de impresionant și prezintă un design flotant în cantilever, ceea ce înseamnă că atașați un iPad Pro magnetic și apoi îl înclinați până la un unghi de vizualizare oriunde între 0 și 130 de grade, la fel ca și ecranul laptopului. Tastatura cu dimensiuni complete are acum tastele retroiluminate, cu clape de taste individuale și un mecanism de foarfecă cu deplasare de 1 mm.

Advertisment

Există un port USB-C în „balama” a carcasei Magic Keyboard, care vă permite să încărcați iPad Pro prin încărcare trecând în timp ce lăsați liber slotul USB-C al tabletei pentru a fi utilizat cu alte accesorii.

Advertisment

Apple speră ca compatibilitatea trackpad-ului și mouse-ului – da, veți putea să conectați trackpad-uri și șoareci de la terți – îi vor atrage pe acești profesioniști care nu au putut lăsa familiaritatea UI-ului laptopului să încerce noul iPad Pro. Dar acest lucru va fi, de asemenea, un element favorabil pentru utilizatorii de iPad existenți, deoarece nu va exista, fără îndoială, o inundație de trackpads-uri terțe și șoareci specifici pentru iPad care vor veni la magazinele accesorii înainte de expirarea lunii.

Cu suport trackpad – venind cu actualizarea iPadOS 13.4 lansată pe 24 martie – Apple spune că a încercat „reimaginarea experienței cursorului”, rezultatul căruia se vede cursorul de pe ecran în mod contextual. Acest lucru înseamnă că va schimba forma în instrumentul de care aveți nevoie, în funcție de conținutul pe care îl orientați, cum ar fi butoanele, pictogramele aplicației și celulele de text sau de foi de calcul. Cu toate acestea, deși puteți comanda acum noul iPad Pro, livrările începând de săptămâna viitoare, Keyboard Magic – cu un preț de 299 GBP – nu va fi disponibil până în mai. Așadar, poate doriți să vă mențineți până când va fi disponibil.

Caracteristicile unui nou IPad Pro

Alte caracteristici noi Apple speră că va extinde apelul Pro sunt un cip și mai puternic A12Z Bionic și o lentilă de cameră ultra-largă, așa cum se vede pe cel mai recent iPhone (deși veți primi o versiune de 10MP aici, spre deosebire de 12MP a iPhone-ului) , cinci imagini de calitate „în studio” și un scaner LiDAR conceput special pentru dispozitive mobile, care presupune că oferă capacități îmbunătățite de detectare a adâncimii.

Detalii specifice celui mai nou IPad Pro

Tastatura și noul preț sunt cele două titluri aici, dar alte tipuri de bare includ suport pentru monitoare de până la 6K, două porturi Thunderbolt 3 și un nou tablou de trei microfoane pentru îmbunătățirea calității pentru preluarea vocală pentru apelurile video. Între timp, ecranul este excelent Apple Display de 13,3 inci 2560 x 1600 Retina, în timp ce durata de viață a bateriei este „toată ziua”, astfel încât nu vom primi îmbunătățiri uriașe acolo.

În timp ce designul general al iPad Pro a rămas același, există un nou sistem de camere spate . Există două camere , inclusiv o cameră cu unghi larg de 12 megapixeli și o cameră ultra-largă de 10 megapixeli care poate micșora de două ori pentru un câmp vizual mai larg.

Potrivit Apple, iPad Pro 2020 este cel mai avansat iPad Pro până în prezent, cu o serie de îmbunătățiri „pro” pentru cei care doresc un iPad capabil să înlocuiască un computer.

Diferențele

În timp ce designul general al iPad Pro a rămas același, există un nou sistem de camere spate . Există două camere , inclusiv una cu unghi larg de 12 megapixeli, iar cea de a doua este ultra-largă de 10 megapixeli care poate micșora de două ori pentru un câmp vizual mai larg.

IPad Pro ar fi putut să-și fi pierdut mufa pentru căști odată cu reproiectarea din 2018, însă Apple este încă concentrată pe audio. Noul iPad Pro are aceleași cinci microfoane ca modelul anterior, dar sunt „de calitate de studio” pentru înregistrarea de precizie, fără a avea nevoie de echipament suplimentar. Înregistrarea sunetului îmbunătățită este un boom important pentru podcasters și ingineri audio, care deschide iPad Pro pentru o audiență cu totul nouă.

„Facem ca iPad-ul să fie și mai capabil și mai versatil, aducând suport trackpad la iPadOS”, a spus Craig Federighi, vicepreședintele principal al Apple Engineering. „Am considerat cu atenție cel mai bun mod de a integra utilizarea trackpad-ului într-un mediu touch-first, păstrând tot ceea ce clienții noștri știu și iubesc despre iPad. Suntem încântați să aducem acest nou mod de interacțiune cu iPad milioanelor de oameni care folosesc iPadOS astăzi. ”

 

Advertisment
Advertisment