Tehnologie

Ganget-uri Utile Pentru Studenți

Înscrierea la facultate poate însemna un pas extrem de important în viața oricări persoane. Dar ce te faci atunci când profesorii predau mai repede decât poți tu scrie? Dar atunci câns sesiunea îți consumă chiar și ultimul strop de energie?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Rolul principal al gadget-urilor este acela de a ne ușura existența. Iar când vine vorba de viața de student, cu siguranță vei avea nevoie de tot ajutorul de care poți beneicia. De aceea, am pregătit mai jos o listă a celor mai utile „jucării” pe care ar trebui să ți le cumperi ca student în 2020.

#1: SSD Extern

Poți folosi și un HDD, dar având în vedere că discutăm despre 2020, SSD-urile nu mai sunt atât de scumpe. Ar fi mai indicat să optezi pentru cele din urmă. Având în vedere volumul mare de informație cu care vei lucra, cu siguranță memoria laptopului nu va fi suficientă. SSD-ul extern te va ajuta, de asemenea, să stochezi cursurile în siguranță, dar și să delimitezi fișierele personale de cele profesionale.

Advertisment

#2: Pix-ul inteligen Moleskine

Moleskine Smart Pen+ este gadget-ul care îți va permite să scrii pe hârtie și să păstrezi informația în digital. Acesta funcționează impecabil cu aplicația Ever Note, care practic facilitează trasnformarea scrisului în pixeli. În plus, acestea pot fi integrate în cloud și le vei putea accesa de pe orice device.

Advertisment

#3: Brățara fitness

Recomandăm în general brățările fitnss tuturor, tocmai datorită faptului că în ziua de astăzi tindem să facem din ce în ce mai puțină mișcare. Într-o eră în care tehnologia ne ține pe scaun, în fața calculatorului, brățările fitness de la Fitbit îți vor reaminti constant că trebuie să faci mișcare. De asemenea, acestea țin socoteala pașilor efectuați, caloriilor arse și altor informații legate de wellness.

Indiferent de dispozitivul pe care alegi să ți-l cumperi, asigură-te în primul rând că acesta se pretează stilului tău de viața și, mai mult decât atât, că îți este util.

Advertisment
Advertisment