Tehnologie

Aplicații Apple Gratuite Pentru Perioada Pandemiei

Dacă și tu „te-ai trezit” cu foarte mult timp liber în ultima vreme, cu siguranță există o aplicație care te va ajuta. Pentru că suntem îndemnați zilnic să #StămAcasă, iată câteva aplicații pentru dispozitivele Apple care te vor ajuta pe perioada pandemiei de Coronavirus.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Dacă am discutat despre cele mai bune aplicații pentru Android pe perioada carantinei, acum este timpul să discutăm despre Apple. Așadar, iată câteva aplicații care îți vor umple timpul în până când scăpăm de situația de criză.

Aplicații Educative

Swift Playgrounds

Advertisment

Poate cel mai indica mod de a trece peste această perioadă este să învățăm ceva nou. Din fericire, AppStore oferă o mulțime de aplicații în acest sens.

Advertisment

Swift Playgrounds este exemplul perfect pentru cei care vor să învețe cum pot crea jocuri video pentru dispozitivele Apple. Aceasta este disponibilă pe macOS și iPad și oferă ghiduri interactive pentru a învăța limbajul de programare Swift.

Duolingo este un alt exemplu demn de menționat. Această aplicație oferă lecții gratuite pentru învățarea a peste 94 de limbi străine. În plus, poți folosi Duolingo ca un mod distractiv de a petrece timpul alături de copii.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm să instalezi aplicația Udemy. Această platformă îți va oferi acces la extrem de multe cursuri video, din diferite domenii. Desigur, majoritatea cursurilor sunt plătite, dar prețurile sunt în general mici.

Mai mult, cursurile sunt complete și te vor avantaja la o eventuală angajare. Asigură-te, deci, că adaugi aceste informații în CV.

Comunicare

FaceTime

Cum munca de acasă devine o necesitate, aplicațiile de comunicare sunt vitale în această perioadă. Iată două aplicații care te vor ajuta să comunici mai eficient.

FaceTime este poate cea mai recomandată aplicație pentru apeluri video oferită de Apple. Totuși, trebuie să ai în vedere faptul că cei cu care vei comunica folosesc de asemenea un iPhone sau un iPad.

O altă variantă populară care facilitează conferințele video este Zoom. Aceasta este o alternativă modernă a bătrânului Skype și pare a fi un must have în această perioadă.

Fitness

Fitness

Indiferent că avem sau nu voie să ieșim din casă, sportul reprezintă cu siguranță o prioritate. Din nou, AppStore abundă de resurse pentru fitness și wellness.

Poți începe prin a instala Yoga for Beginners | Down Dog. Yoga este poate cea mai bună metodă de a face sport și de a scăpa de anxietate. În plus, planul premium este acum gratuit, până pe 1 Aprilie.

De asemenea, Zenia este un asistent virtual pentru Yoga, care în plus folosește inteligența artificială. La fel ca aplicația de mai sus, și Zenia oferă acces gratuit tuturor utilizatorilor, până pe 12 Aprilie.

Advertisment
Advertisment