Actualitate

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu vor să se împace

Nu se împacă sub nici o formă. Nu există cale de întoarcere între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu.

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu e din nou în toi. Chiar dacă sursele spune că afaceristul ar mai avea sentimente pentru fosta sa soție.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu vor să se împace

Nu văd nici un viitor cu relația lor și sunt mai convinși ca niciodată să-și vadă fiecare de viața lor. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut un week-end la munte cu copiii lor, dar atât… Zvonurile că aceștia s-ar împăca au fost demontate de cei doi. După ce au ieșit din sala de judecată, Claudia a spus că nu există șanse de împăcare, iar Gabi a mărturisit că se gândește doar la copii. ”Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există”, a declarat Gabi Bădălău.

Vrea să mă scoată nebună

Claudia a confirmat ce a spus acesta, ba chiar a spus că afaceristul a spus că va face o altă nenorocire. Vrea să-i scoată certificat medical ca să îi ia copiii.   ”Doamne iartă-mă! Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat. Nu mai văd această împăcare ca și cuplu. Astăzi, în instanță, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit. Încerc degeaba să fac ca lucrurile să fie bine pentru copii. Susține că-mi ia copiii! M-a amenințat cu asta din anul 2019. Vrea să mă scoată nebună, să-mi scoată un certificat medical. Mi se pare un pic fabulos și de râs și asta arată că nu-ți dorește liniștea copiilor”, a mărturisit și artista.