Actualitate

Este vestea anului! Meghan Markle a născut o fetiță. Ce nume va purta prințesa

Fericirea mare în familia prințului Harry. Soția sa, Meghan Markle a născut cel de-al doilea copil, o fetiță.

Cea mai mare bucurie pentru Meghan Markle și prințul Harry. Sunt părinți pentru a doua oară. Bruneta a adus pe lume acum puțin timp o fetiță.

Meghan Markle a născut o fetiță. Ce nume va purta prințesa

Ziua de 4 iunie 2021 este una dintre cele mai fericite din viața prințului Harry și Meghan Markle. Cei doi au anunțat duminică nașterea micuței, care se va numi Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Potrivit BBC, mama și copilul ei se află într-o stare de sănătate bună. Micuța este al 11-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a și este al optulea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit.

Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul continuu

„Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut dori vreodată și suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit din toată lumea.

Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul continuu arătat în acest moment special familiei noastre”, au spus fericiții părinți. Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit pe data de 19 mai 2018 și în acest moment locuiesc în California. Ei s-au retras din calitatea de membri superiori ai familiei regale din Marea Britanie.