Actualitate

E pur și simplu incredibil. Câte femei a iubit renumitul actor Jean Paler

Șarmantul Jean Paler a fost și rămâne unul dintre cei mai îndrăgiți actori, dar și un bărbat căutat. De câte femei a avut parte actorul.

A făcut o sumedenie de cuceriri, dar puțini sunt cei care știu câte femei a avut până acum Jean Paler. E pur și simplu șocant.

E pur și simplu incredibil. Câte femei a iubit renumitul actor Jean Paler

Care să fi fost atuul pentru care Jean Paler este atât de iubit de femei? Ce are el în plus și alt bărbat nu are? E greu de răspuns la aceste întrebări, însă Paler spune că a avut jumătate din cuceririle lui Ilie Năstase. Care s-a lăudat că a iubit 2500 de femei. „N-oi fi fost eu frumos ca Ilie Năstase, n-am avut peste 2.500 de femei, cum se laudă, dar la jumătatea lui tot am fost. El avea bani și faimă, eu eram vesel. Orice femeie se apropie de un tip pus pe șotii, să o facă să zâmbească.Mă iubeau femeile, pentru că nu sunt zdravăn, mă vedeau mai zăpăcit. Toate îmi ziceau: ”Băi, tu nu ai necazuri, ești doar un râs și o glumă? Păi, chiar dacă am necazuri, cine mi le rezolvă? Doar eu și Dumnezeu”, a declarat actorul.

Divorțul l-a afectat foarte mult

Chiar dacă a fost unul dintre idolul femeilor, nici Jean Paler nu a fost scutit de un divorț, care l-a afectat foarte mult.  „Am pe cineva, o femeie care are grijă de mine, nu e de ieri, de azi, în viața mea. Dar, după vârsta de 50 de ani, sunt bune două femei de câte 25 de ani! Glumim cât trăim, căci o viață avem”, a declarat Jean Paler. Vedeta a trecut recent printr-un moment foarte greu, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Din fericire însă, a reușit să se vindece și așteaptă cu nerăbdare momentul în care se va reîntoarce pe scenă.