Actualitate

Care este drama renumitei cântărețe Mioara Lincan

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică lăutărească din România. Dar puțini sunt cei care știu ce dramă ascunde Mioara Lincan.

A trecut prin cele mai cumplite momente în viață. Mioara Lincan poartă în suflet o mare nenorocire despre care aproape nu a știut nimeni.

Care este drama renumitei cântărețe Mioara Lincan

La 69 de ani, Mioara Lincan este o femeie fericită și împlinită. Artista îi are aproape pe copii și pe nepoți și parcă toate lucrurile s-au aranjat în viața ei. Artista a trecut printr-o mare nenorocire, când în doar trei ani a pierdut cei mai importanți oameni din viața ei: mama, tata și soțul.

Am făcut o depresie

„Am avut momente când am vut să renunț. În 2003 am venit din America, la o săptămână a murit mama. La un an de zile a murit soțul meu, iar peste un an a murit tata. Am făcut o depresie, nu știu ce s-a întâmplat cu mine, am ajuns și la spital, am fost foarte bolnăvioară. Ajunsesem să stau în casă și nu mai voiam să vorbesc cu nimeni. La bancă am pierdut vreo 40.0000 de euro din cauză că a falimentat banca. Pentru mine și asta a fost o supărare foarte mare”, a mărturisit artista.

Dumnezeu a fost cel care a salvat-o

Pentru că nu a mai avut nici cântări, Mioara Lincan intrase într-o mare depresie, iar salvarea a venit de la Dumnezeu. ”Am ajuns la Spitalul 9, plângeam tot timpul. Am mers la spital cu voia mea, voiam să merg să mă tratez. Mă deranjau și copiii, totul mi se părea negru. Nu mai erau nunți, eveniment, învățată să câștig bani și dintr-o dată să devii așa nu e prea bine. Mă simțeam singură. Dumnezeu a avut milă de mine și m-a pus pe picioare. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că la vârsta pe care o am mă ține vocea. Merg pe picioare, sunt activă și asta este cea mai mare bucurie că mă ține Dumnezeu bine”, a mai spus Mioara Lincan.