Actualitate

A luat-o razna rău de de tot. Cum a jignit-o Fulgy pe Antonia. Ce va face Alex Velea?

Ziua și problemele pe care le face Fulgy. Ce s-a mai întâmplat atunci. Fiul Vioricăi de la Clejani a jignit-o grav pe Antonia.

Care să fie motivul pentru care Fulgy nu se mai potolește? Acum a jignit-o în ultimul hal pe Antonia. Ce va spune Velea?

A luat-o razna rău de de tot. Cum a jignit-o Fulgy pe Antonia. Ce va face Alex Velea?

Pe de o parte îi ia apărarea lui Alex Velea, pe de altă parte îi jignește soția. Ce se întâmplă cu Fulgy? De ce nu se potolește și calcă mereu pe bec? Ce a mai făcut de data asta? Recent, fiul Clejanilor a postat un mesaj care i-a lăsat pur și simplu fără cuvinte pe toți cei care îl cunosc, dar și pe fani. „Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p*** de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă”, a scris în urmă cu câteva ore la InstaStory Fulgy.

Ce spunea fiul Clejanilor cu doar câteva zile în urmă

Surprinzător este faptul că același Fulgy, cu doar câteva zile în urmă, dădea alt mesaj pentru Antonia și Alex Velea, dar extrem de dulce. „Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»” a spus Fulgy.