Politică

Ponta: Sistemul de sănătate se duce spre colaps

Președintele Pro România trage un semnal de alarmă în privința situației din țară.

Victor Ponta avertizează că sistemul de sănătate se duce spre colaps, în contextul în care numărul de infectări continuă să crească. Astăzi a fost înregistrat un record al pacienților aflați la secțiile de terapie intensivă.

„Sistemul de sănătate se duce spre colaps”

„Sistemul de Sănătate se duce spre colaps. Au fost aproape 10.000 de cazuri noi într-o săptămâna, după ce am avut cele mai dure și absurde restricții din Europa. Economia românească greu mai respiră ( și așteptăm degeaba ajutor din SUA sau Europa unde este la fel de rău). Știm sigur că nu începe școala în Septembrie ( dar nu știm ce facem cu elevii, cu profesorii și cu părinții care nu au cu cine să lase copiii)!

În această situație sunt două întrebări fundamentale : Cine este vinovat ? Ce trebuie să facem în continuare ? Să vedem ce au spus deținătorii Puterii : Președintele Iohannis și PSD.

1. Iohannis a spus că PSD e de vină. PSD a spus că Iohannis e de vină. Evident că nu mai amintește nimeni că Guvernul Orban a fost propus de Iohannis și votat de PSD, ca și Starea de Alertă și Legea Carantinei!

2. Și Iohannis și PSD propun un singur lucru : Alegeri pe 27 Septembrie și 6 Decembrie ca să fie siguri încă 4 ani de scaunele lor. Asta indiferent de consecințele pentru oameni !

Este mai rău decât în 2009! Și după Alegeri vor face ( împreună) mai rău decât Băsescu și PDL în 2010! Iar oamenii vor fi cei care vor plății prețul ( la fel căaîn 2010)!

Noi suntem ProRomania și ținem doar cu România. Fiți alături de noi în această bătălie pentru România!”, a scris Ponta, pe facebook.

Până acum, în România, au fost înregistrate 50.886 de cazuri de infectare cu Covid-19. Totodată, 2.343 oameni testați pozitiv cu coronavirus și-au pierdut viața. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.295 de noi contaminări.

Tags
Close