Sport

A decedat un fost jucător de rugby de la Dinamo

La doar 22 de ani, Antonio Melinte a trecut în neființă, după ce a suferit un infarct. Echipa Dinamo este în doliu.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Antonio Melinte, face parte din lotul de tineret al României și a murit pe neașteptate. Un fost jucător de rugby de la Dinamo a decedat după ce medicii au făcut eforturi mari să îl salveze. Din nefericire, totul a fost în zadar.

Antonio Melinte a fost pilier la echipa de rugby Dinamo până în luna martie anul 2018. Cu un an în urmă Antonio făcea parte din lotul național de tineret U20.

Advertisment

Lacrimi și păreri de rău pentru Antonio Melinte 

Toți prietenii și cunoscuții lui Antonio au fost surprinși să audă că acesta a decedat din cauza unui infarct.Ei își exprimă regretul profund pe rețetele de socializare în timp ce clubul Dinamo la rugby este în doliu. Cu toții speră ca sufletul lui să ajungă în rai pentru că a fost întotdeauna un luptător. Drumul lui triumfător în rugby a atras foarte mulți fani care acum nu mai au ce face decât să-l plângă și să-și ia adio de la el.

Advertisment

Este foarte greu de acceptat decesul lui Melinte. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. În domeniul sportiv s-a făcut remarcat încă de la începutul debutului său în rugby.

Colegii lui spun că nu le vine să creadă cum în urmă cu câteva săptămâni vorbeau cu el iar acum le lipsește enorm. Toate amintirile pe care le-au clădit împreună le rămân acum în suflet.

Antonio Melinte o mare pierdere pentru lotul de tineret al România

Fostul rugbyst Antonio Melinte, a făcut parte din echipa națională Under-20 a României. Federația Română de Rugby face un anunț important. Antonio a decedat ieri în ziua de 25 martie la 22 ani.

Acesta a suferit un stop cardio-respirator. Federația Română este alături de el cu sufletul în aceste clipe de adâncă durere. Dispariția acestui jucător i-a cutremurat pe toți fanii și cunoscuții. Melinte a avut o evoluție impresionantă și a reușit să ajungă acolo unde și-a dorit.

Născut la 12 octombrie 1997, în București, Antonio Melinte nu a avut timp să-și ia rămas bun de la nimeni pentru că a plecat fulgerător din această lume. Lumea sportului are de pierdut iar prietenii și cunoștințele lui Antonio rămân cu lacrimi pe față și sufletul îndurerat. Doctorii au încercat să îi salveze viață lui Antonio însă inima lui a încetat să mai bată înainte să se mai poate face ceva.

Advertisment
Advertisment