Economic

Curs Valutar BNR Profitabil

Care sunt valorile monedelor principale ale lumii la Banca Națională Română la data de 1 aprilie 2020?

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Banca Națională a României aduce vești bune pentru această dată. Cotațiile pentru euro, dolarul american, lira sterlină și francul elvețian sunt încrezătoare.

Miercuri, 1 aprilie 2020 valoarea monedelor este surprinzătoare

Euro a fost cotat ieri la valoarea de 4,8254 lei, fiind foarte puțin în scădere față de ziua precedentă. Luni a avut valoarea de 4,8297 lei după ce la sfârșitul săptămânii trecute s-a înregistrat 4,8332 lei.

Advertisment

Dolarul american a avut și el ceva fluctuații în ultimele zile. În urmă cu o zi s-a înregistrat valoarea de 4,3983 lei fiind în creștere față de luni când a fost 4,3637 lei.

Advertisment

Lira sterlină este o altă moneda în creștere. Prin urmare, lira a ajuns ieri în 31 martie, la valoarea de 5,4230 lei. Luni, 30 martie, lira sterlină a înregistrat valoarea de 5,4096 lei fiind în continuă creștere și față de vineri 27 martie când a fost 5,3759 lei.

Francul elvețian și el foarte râvnit pe piața monetară marți 31 martie, a înregistrat valoarea de 4,5607 lei. Francul a înregistrat ieri o scădere foarte mică față de ziua precedentă. Luni 30 martie a fost 4,5656 lei. Francul elvețian a fost cotat vineri, 27 martie, la valoarea de 4,5616 lei fiind foarte aproape de cotația de luni.

BNR aduce informații clare în fiecare zi

Banca Națională a României vine cu detalii precise în mod regulat pentru ca oamenii să fie foarte bine informați cu privire la cursul valutar.

Pe site-ul oficial BNR în fiecare zi găsiți cotațiile pentru monedele de bază și nu numai. La ora 13:00, informațiile vor fi actualizate și vor fi disponibile online.

De îndată ce aceste date apar pe site-ul oficial al Băncii Naționale Române cotațiile afișate sunt valabile pentru toate tranzacțiile încheiate până în momentul în care apar valorile schimbate la banca.

Având în vedere și noile cotații ale indicelui ROBOR situația pare să fie excelentă. Românii care au credite în lei beneficiază de un mare avantaj.Prin urmare nu vor trebui sa plătească mai mult pentru suma împrumutată dacă indicele se încadrează în valori foarte bune.

Conform statisticii întocmite de către experți indicele ROBOR la 3 luni a înregistrat scădere destul de ușoară. Acesta a ajuns la valoarea de 2,55. Comparativ, dacă observăm indicele ROBOR la 6 luni, acesta a ajuns la de 2,63 se observă o mică schimbare.

Advertisment
Advertisment